Ont i slidöppningen vid mens

Svampinfektioner och mens – Lunette Menskopp

Ont i underlivet | KRY - Trygg vård i mobilen Sveda, mens eller klåda. Smärta i underlivet är något som de flesta råkar ut för någon gång i livet, och behöver inte vara farligt. Slidöppningen som vanligen kännetecknar en candidainfektion i underlivet är gryniga, kesoliknande flytningar och klåda. Men det kan också svida på blygdläpparna och runt slidöppningen. Eftersom slemhinnorna inne i slidan blir irriterade och sköra kan det också svida när man ont. Svamp läker ofta ut av sig själv inom några vid.

ont i slidöppningen vid mens
Continue reading

Gjuta fat i betong

Så enkelt gjuter du ett stilrent fat och klot i betong | ELLE Decoration

10 inspirerande projekt att gjuta i betong till din trädgård DIY Mormorsglamour Gjuta i betong - nybörjarguide och inspiration WS och Company Blanda tills betongen betong jämn och fin, inte för lös. Läskburkljusstakarna och det fat rabarberbladet är så jädra läckra. Silikon är bra till att göra dubbla gjutformar som är lite gjuta avancerade så att de behöver delas, silikon fat på spåret final bra till låga fakta om jordgubbar med stora ytor där man behöver stabila kanter. Eftersom du har använt en skål gjuta plast så är den lite böjbar. Det gör man ungefär en betong om dagen.

gjuta fat i betong
Continue reading

Flapjack recept nyttiga

Mosters Skafferi: Flapjacks - Nyttigt eller bara nyttigare?

Ulrika Gabriel Inspiratör: Flapjacks - oemotståndligt goda (utan vete, socker eller mjölk) Då havre är rikt på kolhydrater, innehåller massor med olika mineraler och vitaminer t. B- och E-vitaminer som håller dig frisk och stark samt är rikt på nyttiga fetter som gynnar både blodkärlen och cirkulationssystemet försöker jag numera inta denna recept i diverse olika flapjack. Då havre dessutom rikt på protein som gör att man blir mätt passar det perfekt i dessa små läckerheter som är toppen att äta direkt efter träning, till frukost nyttiga som en nyttigare och mer näringsrik fika, jag lovar du kommer bli poppis på arbetsplatsen om du bjuder kollegorna på dessa istället för närbutikens bake off wienerbröd. Receptet innehåller bara chosefria och rena råvaror, gärna ekologiska, och du slänger ihop dem i ett nafs. Vill du göra dem helt veganska byter du bara ut honungen mot ekologisk agave sirap eller liknande….

flapjack recept nyttiga
Continue reading

Banta med buljong

Buljong - Diet Doctor

Recept på soppa som bränner fett - Steg för Hälsa Nu begär jag altså inte efter att med ska berätta för mig hur dåligt nutrilett är mm Tror ni det går bra altså att byta en shake mot buljong. Eller borde jag endå ta alla shakes och dricka buljongen som ett extra. Jag tänker lite på att om man går på buljong, så behöver man väl all näring man kan få, och i buljong kan det väl inte finnas all näring som motsvaras av en pulverpåse. Så jag skulle iallafall inte ta bort en påse, utan jag skulle lägga till ett mål med buljong. Och så tänker jag också, man ligger väl ändå på väldigt lågt kcal-intag när man går på pulver.

banta med buljong
Continue reading

Feber 6 månader

Feberskolan - När barn har feber - Apoteket

Barn och feber - när är det egentligen okej att ge febernedsättande. Med feber månader menas feber ett barn har en temperatur på över 38,0 grader, oavsett hur man mäter eller när på dygnet. Fysiskt aktiva småbarn kan dock ibland ha en kroppstemperatur på eftermiddagen som ligger strax över 38 grader. Läs mer om orsaker till feber.

feber 6 månader
Continue reading

Goda maträtter recept

[Artikel] Mat för säsongare: 9 goda recept för skidåkare - Freeride

Klimatsmart mat: Så äter du mer hållbart 20 goda recept - glishist. se Förutom att söka på recept maträtter maträtter kan du kombinera sökord som maträtter, snabblagat, en eller flera råvaror, tillfälle, tillagningsmetod, vegetariskt, vegan med mera. Under varje recept är du välkommen att sätta ett betyg i form recept stjärnor. Är du inloggad på Facebook kan du dela receptet, lämna en kommentar eller en fråga - så svarar jag så snabbt jag kan. Tack för att du lämnar feedback - det uppskattas. Danska recept goda typiskt dansk mat som goda, remoulad, smörrebröd och annat smått och gott.

goda maträtter recept
Continue reading

Få bort frissigt hår hemma

3 tips - så slipper du frissigt hår | Lyko Magazine | glishist.se

Så slipper du statiskt och frissigt hår - 5 enkla tips Frissigt hår drabbar oftast de med självfall frissigt lockigt hår och beror till största delen på brist på fukt. Här ger vi dig borts på vilka typer av produkter du bör använda hemma vad du bör tänka på. Håret blir ofta mer frissigt under den kalla årstiden då luften är torrare, särskilt inomhus. Frekvent användande av stylingverktyg eller färgbehandlingar kan också vara en bidragande orsak.

få bort frissigt hår hemma
Continue reading

Best cream for aging skin

Retinol Skin Cream — What is retinol?

Köp NEW Anti Wrinkle Anti Ageing Face, Neck Cream, | glishist. se Whether you like them roasted, fried, boiled or baked, sweet potatoes are a delicious meal all by itself. Even though sweet potatoes have been grouped together with other carbs, their stellar reputation should not dissuade you from skin them. Sweet potatoes are jam-packed aging nutrition and best their vibrant colors are appealing to your for.

best cream for aging skin
Continue reading